Navigate / search

Programma Ontmoetroute 2020 bekend – EVENEMENT GEANNULEERD I.V.M. CORONACRISIS

Update 19-03-2020: Vanwege de coronacrisis is de Ontmoetroute geannuleerd. U leest het op deze website als dit evenement later alsnog doorgaat.    

Op zondag 5 april 2020 organiseert het Hobbycentrum Nijmegen-Oost van 12:00 tot 16:00 uur een kunstroute door de wijk Nijmegen Oost. Hierbij zullen creatieve wijkbewoners, hobbyisten en professionals, hun huis openstellen om bezoekers kennis te laten maken met hun talent. Dit kan zijn het bespelen van een instrument, beeldhouwen, schilderen of modelbouw. Ook De Kentering zal haar pand op de Limoslaan 10 ter beschikking stellen.

Bij De Kentering zullen Job Schellekens, Diederik Grootjans en Arjan Meijerink hun werk exposeren. Job Schellekens is ervaringsdeskundige bij De Kentering en schildert portretten en modellen. Diederik Grootjans is al 35 jaar actief en schildert onder andere Nijmeegse stadsgezichten. Arjan Meijerink is beeldhouwer.

Daarnaast zal in de kelder van De Kentering om 15:15 uur de coverband Sudoku een optreden geven. De band bestaat uit Petra Schenk en Jos Grote Punt op zang, Serko Swart en Patrick Kuiper op gitaar, Cor Pijs op bas, Linda Dekker op drums en Jeroen Swarte op toetsen. (NB de kelder is niet rolstoeltoegankelijk, de begane grond wel.)

Voor meer informatie over het programma en andere deelnemers zie deze website.

 

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website