Navigate / search

Wekelijkse stadswandeling

Elke zaterdag om 14.00 uur is er in Nijmegen een stadswandeling langs onder meer daklozenprojecten. De gids kan een dakloze zijn of iemand met een verslavingsachtergrond en hij of zij heeft boeiende verhalen in petto. Start vanaf godenpilaar Kelfkensbos. Waar de tour eindigt blijft een verrassing. Reserveren voor de wandeling is niet mogelijk, ook niet telefonisch. Kaarten kun je kopen op dinsdag en vrijdag op Tweede Walstraat 65, tijdens kantooruren.

Reserveer stadswandeling

Voor groepen geldt: reserveren 72 uur van tevoren, bestellen op dinsdag of vrijdag tijdens kantooruren op Tweede Walstraat 65 Nijmegen. Of bel met 06-40645264 om zo tot een geschikte datum te komen. Mailen kan ook: weedareus@hotmail.com

Kosten stadswandeling

€ 10,- per persoon; duur 60-90 minuten; 7 dagen per week te boeken (telefonisch of per e-mail). Er geldt geen minimum aantal deelnemers, maar wel een maximum van 20 personen. Drankjes niet inbegrepen.

Verdere informatie

Op dinsdag en vrijdag kunt u op de Tweede Walstraat tijdens kantooruren terecht voor meer informatie. Onze gidsen hebben allemaal een persoonlijk verhaal waardoor de tijdsduur en de route iets kunnen afwijken. Rolstoelvriendelijke route!

Bezoek ook onze site:  www.vageboon.nl/boon/stadswandeling

N.B. oproep: Ben Krechting (ook betrokken bij de stadswandeling) zoekt nog publieksbegeleiders (verkopers) voor zijn kar die koffie met karma verkoopt! Heb je interesse en wil je er meer van weten, stuur dan een mailtje naar weedareus@hotmail.com of bel Ben op 06-40645264.

 

 

Reacties

bhw kregting
Beantwoorden

Kennismaken met Nijmegen op geheel andere wijze, Boeiend persoonlijk verhaal van een ex-dakloze, Maatschappelijk verantwoord (onderdeel) van een uitje

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website