Navigate / search

Zebra lotgenotenbijeenkomst over zomer en littekens

Ik ben mijn tas aan het pakken. Ik ga namelijk een weekendje weg. We gaan naar een vakantiehuisje op een park met zwembad. Vroeger had ik er enorm tegenop gezien. Sterker nog, ik zou niet meegegaan zijn, laat staan dat ik er over na zou denken om te gaan zwemmen. Stel je voor dat mensen mijn littekens zien. Vroeger wist niemand van mijn zelfbeschadiging. Het was mijn geheim. Gelukkig ben ik veranderd. Mensen met wie ik ga weten ervan af. Ik weet dat ze me aardig vinden en dat ik oké ben zoals ik ben met mijn littekens. Ik merk dat ik het wel een beetje spannend vind om te gaan. Er gaat gezwommen worden. Toch kijk ik ernaar uit. Ik heb namelijk gemerkt dat ik zwemmen wel fijn vind en dat het oké is om mijn lichaam te (laten) zien. Met wat trucjes in mijn achterhoofd (just in case) pak ik mijn bikini in (met voor de zekerheid mijn zwembroek). Wil je weten hoe voor mij het zwemmen geweest is, wat mij geholpen heeft om te staan en te zwemmen waar ik nu sta en zwem? Of wil je graag in gesprek gaan met lotgenoten? Aankomende dinsdag 21 mei 2019 vanaf 16:15 uur organiseren we namens Zebra Nijmegen bij De Kentering (Limoslaan 10, Nijmegen) een lotgenotenbijeenkomst met als thema zomer en littekens. Voel je welkom! Stuur een mailtje naar nijmegen@zebravoorlichting.nl of neem contact op met De Kentering (ondersteuning@dekentering.info of tel. 024-324 9975).

Groetjes, Anneke (vrijwilliger Zebra Nijmegen)

 

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website