Anoiksis-brunch op 16 december

Op zaterdag 16 december 2023 organiseert Anoiksis ter afsluiting van het jaar een gezellige brunch bij De Kentering. Deze zal plaatsvinden van 12.00 tot 15.00 uur, Limoslaan 10 in Nijmegen. De brunch is in eerste instantie bedoeld voor leden van Anoiksis, maar ook mensen die psychosegevoelig zijn en geen lid zijn zijn welkom om een keer vrijblijvend aan te schuiven. Er is geen eigen bijdrage voor de brunch.

Anoiksis is de landelijke vereniging voor mensen met psychosegevoeligheid. De vereniging organiseert in heel Nederland bijeenkomsten om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. De nadruk ligt hierbij om ontmoeting en ontspanning. Voor meer informatie: zie www.anoiksis.nl

Aanmelden

Aanmelden kan bij Piet-Hein Nolet: pietheinsusanne@hotmail.com of 024-848 11 19. Je kunt je uiterlijk tot 15 december 12.00 uur aanmelden.

Routebeschrijving

Vanaf Centraal Station Nijmegen pak je buslijn 5 richting Groesbeek Breedeweg. Je stapt uit bij halte Groenewoudseweg. Je loopt de Postweg in. Na ongeveer 200 meter is links de Gelderse Laan. Die steek je over en je loopt over de parkeerplaats of via het fiets/wandelpad (=Limoslaan) rechtdoor (dus niet het fietspad van de Postweg). Rechts zie je woonhuizen, een stukje verderop tussen het groen is nr. 10 De Kentering.

Een andere optie van het station is buslijn 8 richting Berg en Dal Hamerlaan. Je stapt uit bij halte Koningshof. Als je met je rug naar de halte staat, sla je rechtsaf. Neem de eerste weg rechts (Dommer van Poldersveldtweg) en sla meteen weer rechtsaf (Limoslaan). Door een hek heen, langs de school rechts van je (het pad maakt een paar scherpe bochten) en de huizen links van je, ligt De Kentering tussen het groen.

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven