Bezoek de open dagen van het Zelfregiecentrum Nijmegen

Het Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert op 6 en 7 september van 15:00 tot 20:00 een open dag voor belangstellenden. Wil je meer weten over wat je allemaal kunt doen bij het Zelfregiecentrum? Kom dan op de genoemde data langs bij de St. Jorisstraat 72 in Nijmegen.

Het Zelfregiecentrum organiseert verschillende activiteiten voor mensen die meer grip op hun leven wensen. Hierbij kun je denken aan ontmoeting, training en coaching. Ook bestaat de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Bijvoorbeeld meehelpen bij de inloop, belangenbehartiging of het opzetten van nieuwe groepen.

Tijdens de open dagen kun je een één op één gesprek voeren met een medewerker van het Zelfregiecentrum. Hierbij kun je aangeven wat je wensen zijn en waarnaar je op zoek bent.

Ook wordt de korte film ‘Verbeelding van het goede leven’ getoond. In deze documentaire worden drie jongvolwassenen met een verstandelijke beperking gevolgd.

Ben je hulpverlener of professional? Ook dan ben je van harte welkom.

Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Mail dan naar Birgit van der Putten op secretariaat@zrcn.nl of bel 024 – 75 111 20.  

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven