Navigate / search

Laat je talent zien tijdens de ontmoetroute Nijmegen-Oost

Het Hobbycentrum Nijmegen-Oost organiseert op zondag 5 april 2020 van 12.00 tot 16.00 uur de tweede editie van de ontmoetroute Nijmegen-Oost. Tijdens de ontmoetroute kunnen wijkbewoners hun huis openstellen aan bezoekers om hun creatieve talent of passie te laten zien. Denk aan muziek, kunst, dans, gedichten of toneel. 

De ontmoetroute vindt plaats in de wijken Altrade, Hengstdal en Limos. Ook De Kentering zal deelnemen. Woon je in één van de genoemde wijken en wil je je talent of passie delen, stuur dan voor 9 februari 2020 een mail aan het Hobbycentrum Nijmegen-Oost: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl

Hoe meer mensen deelnemen, hoe uitgebreider het programma is. Kom ook gerust met een nieuw idee: ben je niet creatief maar kun je bijvoorbeeld wel goed koken, dan kun je culinaire hapjes klaar maken. Als je liever niet je eigen huis openstelt voor bezoekers, dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een andere locatie, zoals een café, wijkcentrum of kerk.

Na 9 februari zal er een programma verschijnen met alle locaties en deelnemers. Het programma zal ook via de media bekend worden gemaakt. Alle deelnemers die tijdens de route iets laten zien, krijgen eigen programmaboekjes en ander promotiemateriaal om zelf te verspreiden onder vrienden, buren en kennissen.

Reacties

testnaam
Beantwoorden

reactie

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website