Navigate / search

Nacht van de Ommetjes op 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober 2019 kun je deelnemen aan een bijzondere wandeltocht door je eigen of een andere wijk in Nijmegen, tijdens de Nacht van de Ommetjes (negende editie). Ontdek bijzondere plekjes en verborgen talenten. Geniet van verhalen, gedichten, muziek en een hapje en een drankje. De Ommetjes worden begeleid door een gids en een speciale wandelgast. Het aantal Ommetjes heeft zich uitgebreid van 8 naar 17. Het belooft een bijzondere editie te worden, aldus Doro Krol, voorzitter van het evenement. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor 75 jaar bevrijding van Nijmegen.

Verdeeld over de stad kun je dit jaar kiezen uit de volgende 17 wijken: Benedenstad, Bottendaal, Brakkenstein, De Oversteek (Waterkwartier), Centrum, Goffert, Grootstal/Hatertse Hei, Hees, Heijendaal, Lent, Meijhorst, Nijmegen-Oost, Oosterhout, Stadswaard, Roze Centrum, Lindenholt, Wolfskuil, Hengstdal, Willemskwartier/Hazenkamp en Dukenburg. De Ommetjes zijn er voor iedereen; voor deelname betaal je een vrijwillige bijdrage. Meelopen is op eigen risico.

Alle Ommetjes houden een inloop vanaf 19.30 uur, waarna om 20.00 uur de officiële opening plaatsvindt. Het wandelen duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Meer info over de diverse routes en meer vind je hier.

 

 

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website