Navigate / search

Nieuwe reeks WRAP in april van start bij De Kentering – NOG ONZEKER I.V.M. CORONACRISIS

Update: De WRAP zou bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6) op dinsdag 21 april 2020 om 13.30-16.00 uur bij De Kentering van start gaan, maar dit is door de coronacrisis nog onzeker. Zodra er meer duidelijkheid is, vermelden wij dat op deze website.

De voorlichting die op dinsdag 31 maart 2020 van 13.30-14.30 uur bij De Kentering gegeven zou worden, is tot nader bericht uitgesteld i.v.m. de coronacrisis.

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan. Het werkt met vijf kernbegrippen: hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, eigen ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun. Je maakt een gereedschapskoffer voor een goed gevoel.

De WRAP is een heel concreet en compleet model met zes onderdelen: het dagelijks onderhoudsplan, triggers, vroege waarschuwingstekens, signalen van ontsporing, crisisplan en postcrisisplan. Alle onderdelen hebben als hoofddoel: je goed voelen en dit vasthouden. De WRAP is geschikt voor mensen met een psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. In acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur maak je een begin met je eigen WRAP. De WRAP helpt om het herstel vorm te geven en om de hulpvraag steeds scherper te formuleren. De kosten voor het materiaal bedragen € 20,-.

Meer informatie over de WRAP of aanmelden?  Klik hier (scroll omlaag), bel De Kentering: 024-3249975 of mail naar ondersteuning@dekentering.info

 

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website