Navigate / search

Oproep voor interview en videoportret #oogvoorelkaar

De gemeenten in de regio Gelderland-Zuid zijn gestart met het project #oogvoorelkaar. Doel hiervan is te stimuleren dat mensen oog voor elkaar hebben. Iedereen wil meetellen en gezien worden, juist ook mensen met een psychische aandoening. Voor dit doel zoekt communicatiebureau Gloed mensen die in een interview of videoportret vertellen hoe ze omgaan met klachten en aandoeningen zoals een bipolaire stoornis, dementie, depressie, burn-out of autisme.

Gezocht worden mensen die hun verhaal willen vertellen en daarmee anderen willen stimuleren. De interviews worden gepubliceerd in wijkbladen, de gemeentenieuwsbrief en op de gemeentelijke website. Twee weken van tevoren stuurt Gloed de vragen naar je toe. De afspraak duurt maximaal twee uur voor de video van ongeveer drie minuten. Voor het interview duurt de afspraak maximaal een uur voor een artikel van maximaal 500 woorden.

De opnames en interviews vinden plaats tussen 15 februari en 24 maart 2020.

Deelnemers ontvangen de video en een cadeaubon van € 75,- . Voor het interview ontvang je de eventueel gemaakte foto en een cadeaubon van € 50,-.

Heb je interesse mail dan Claudine Brand: c.brand@nijmegen.nl of bel 06-5278 0882.

N.B. Toevoeging 18-03-2020: i.v.m. de coronacrisis vinden er tot nader bericht geen opnames en interviews meer plaats, voor de goede gezondheid van iedereen. Wanneer de activiteiten weer worden opgepakt, vermelden wij dat op deze website. 

Geef een reactie

name*

email* (not published)

website