Deel je ervaringsverhaal op Naasten in Kracht

Naasten in Kracht is op zoek naar ervaringsverhalen van naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Je hoeft het verhaal niet zelf te schrijven, maar een team van ervaringsdeskundigen luistert naar jouw verhaal en maakt er een ervaringsverhaal van.
Naasten in Kracht is een website door en voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Denk aan partners, kinderen, ouders, broers, zussen en vrienden. Via deze site kun je informatie krijgen over hoe het is om een naaste te hebben met een psychische kwetsbaarheid, maar er staan ook tips en adviezen op van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Op de site zijn verschillende ervaringsverhalen te vinden, die zijn gesorteerd per aandoening of kwetsbaarheid.
Je kunt op twee manieren je verhaal delen: door het zelf te schrijven of door geïnterviewd te worden. Wil je zelf je verhaal schrijven, dan kan dat via deze URL. naasteninkracht.nl/form/ervaringsverhalen Als je geïnterviewd wil worden, dan kun je een mail sturen naar . Rita zal dan contact met jou opnemen.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top