Doe mee aan de Blue Monday Run

Op maandag 16 januari is het Blue Monday. Deze dag staat bekend als de meest “deprimerende” dag van het jaar. Daarom organiseert belangenorganisatie MIND op deze datum de Blue Monday Run. Het doel van dit hardloop/wandelevenement is om met zoveel mogelijk mensen in beweging te komen tegen depressie en voor mentale gezondheid.

Ook vanuit Nijmegen zal een team deelnemen aan de Blue Monday Run, namens de organisatie Nijmegen Samen. Zij schrijven op hun website:

“Nijmegen Samen doet mee aan de Blue Monday Run, omdat hardlopen en wandelen helpen bij mentale klachten en we hebben ervaren dat dit nog beter werkt als je het samen doet. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij ons team. We gaan wandelen en hardlopen.”

Wil je meedoen? Dat kan! De deelnemers beginnen om 19:30 bij de buurtmoestuin Vogelkers aan de Vogelkersstraat in Nijmegen. De wandel/hardlooptocht zal ongeveer drie kwartier duren. Er zullen ook hapjes en drankjes beschikbaar zijn.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar . Aanmelden bij Mind Blue Monday als teamlid kan ook, maar is niet verplicht.

Wil je niet meelopen maar wel een financiële bijdrage leveren? Dan kun je een team sponsoren. Kijk hiervoor op https://bluemondayrun.doemeemetmind.nl/teams/nijmegen-samen

Reageer op dit artikel

Scroll to Top