Double Trouble

Datum

03 dec 2022

Tijd

10:00 - 11:30

Kosten

Gratis

Wat is het?

Narcotics Anonymous (NA) is een wereldwijde gemeenschap van groepen voor mensen met een verslaving. Dat kunnen allerlei soorten verslavingen zijn: alcohol, drugs, medicatie, games, gokken, et cetera. We helpen elkaar clean te blijven van deze middelen. Niet alleen dat, maar we geven je ook handvatten om met jezelf, anderen en de wereld om te gaan. Een nieuwe manier van leven noemen we dat ook wel. Onze groep/meeting heeft een informele sfeer met een vaste structuur. We lezen enkele teksten voor en een gedeelte van de meeting krijg je de gelegenheid te delen. Dat mag over letterlijk alles zijn, wat je maar wilt. Delen is nooit verplicht. Je krijgt alle ruimte om de kat uit de boom te kijken.

Voor wie?

Als je denkt of twijfelt te kampen met verslaving of probleemgebruik ben je altijd welkom. Je kunt komen zonder je vooraf aan te melden. Bezoek van onze groep is gratis. De groep in De Kentering heet Double Trouble . De focus van deze groep ligt op verslaving in combinatie met eventueel een andere diagnose of aandoening. Maar ook als je geen andere diagnose of aandoening hebt naast verslaving, ben je welkom.


Wanneer?

We komen wekelijks samen: zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Ook tijdens vakanties en feestdagen gaat de meeting door.Waar? 

Limoslaan 10, De Kentering.Meer weten?

Bel gerust Roald: 06-26018378. Hij kan je alles uitleggen. Mailen is ook mogelijk:
 
Je kunt ook hier kijken voor meer informatie over bijvoorbeeld andere groepen in
Nijmegen en Nederland.

De Kentering

Locatie

De Kentering
Limoslaan 10

Organisator

Narcotics Anonymous

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top