Expositie kunstwerken van dak- en thuislozen in Stip Oost

In de maand november is bij Stip Oost aan de Elzenstraat 4 in Nijmegen een expositie te zien van beeldend werk van dak- en thuislozen. Op zondag 1 november is vanaf 16.30 uur de feestelijke opening van de expositie. In verband met het coronavirus mogen maar een beperkt aantal bezoekers naar binnen. 

De kunstwerken zijn gemaakt door bezoekers van Het Kruispunt in Nijmegen. Het Kruispunt is een organisatie die zich inzet voor dak- en thuislozen. De tekeningen en schilderijen laten de belevingswereld zien van mensen die op straat leven: wat houdt hen bezig, waar halen zij hoop uit? Kopen van het werk is uiteraard mogelijk; de helft van de opbrengst zal naar de maker gaan en de andere helft naar Het Kruispunt.

De expositie is te zien bij Stip Oost, Elzenstraat 4 in Nijmegen. Stip Oost is geopend op woensdagochtend en -middag en donderdagmiddag. In verband met het coronavirus wordt gevraagd naar je gezondheid en je telefoonnummer. Ook wordt gevraagd om anderhalve meter afstand te bewaren en een mondkapje te dragen. Op de expositie is een eenrichtingsroute die gevolgd dient te worden.

Voor meer informatie zie de facebookpagina van het Kruispunt: https://www.facebook.com/KruispuntNijmegen

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top