Gratis online theater voor mantelzorgers

Indigo biedt een gratis online voorstelling aan over hoe het is om op jonge leeftijd voor een chronisch ziek familielid te moeten zorgen.

Op 1 december 2020 van 19.30-21.30 uur streamt Indigo in samenwerking met theatergroep Bint een voorstelling voor (jonge) mantelzorgers tot 24 jaar met als titel “What If”.

Je krijgt een link als je je aanmeldt met je e-mailadres en postcode via

Dit kan een bijzondere avond worden voor iedereen die voor iemand zorgt met een psychische of lichamelijke ziekte. Toch is deze voorstelling vooral op jongeren gericht.

Nodig vooral anderen uit om ook te kijken opdat er meer begrip komt voor de situatie van jonge mantelzorgers. Bijvoorbeeld: stuur dit bericht door naar sportclubs, schoolmentoren of familieleden. Er is een mogelijkheid om na de voorstelling via je telefoon nog door te praten. Instructie daarvoor wordt tijdens de avond gegeven.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Dit programma is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Indigo, Mantelzorg Nijmegen, Bindkracht en de gemeente Nijmegen. En: weet dat Indigo er speciaal is voor mantelzorgers in de ggz, info, advies en hulp, ook via dit e-mailadres.

Op 8, 11, 15 en 16 december 2020 streamt Indigo van 19.30-21.30 uur de voorstelling “Hou Me Los” voor mantelzorgers vanaf 18 jaar. Voor de trailer klik hier. Ook hier meer informatie en aanmelden via

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top