In de schijnwerpers: Ilja, Diana en Irma

Kennismaken met Ilja Kramer:
Hallo, ik ben Ilja Kramer. Sinds 1 september 2021 werk ik bij De Kentering als ervaringsdeskundige en herstelcoach. Op woensdag ben ik er de hele dag en andere dagen ben ik wisselend aanwezig. De afgelopen 25 jaar werkte ik in verschillende communicatiefuncties bij onder andere Achmea en de Radboud Universiteit. Ik hou me als ervaringsdeskundige bij De Kentering onder andere bezig met de coördinatie van de herstelcursussen en ik schrijf mee aan het jaarverslag en de jaarlijkse subsidieaanvraag. Daarnaast werk ik samen met de PR-werkgroep aan de communicatie en PR. Samen met Hans en Linda verzorg ik de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. En in de toekomst hoop ik onze poedel Laika in te kunnen zetten als therapiehond. Meer weten over de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid? Zie https://www.dekentering.info/Activiteiten/#cursussen (even naar beneden scrollen)
Hallo, ik ben Ilja Kramer. Sinds 1 september 2021 werk ik bij De Kentering als ervaringsdeskundige en herstelcoach. Op woensdag ben ik er de hele dag en andere dagen ben ik wisselend aanwezig. De afgelopen 25 jaar werkte ik in verschillende communicatiefuncties bij onder andere Achmea en de Radboud Universiteit. Ik hou me als ervaringsdeskundige bij De Kentering onder andere bezig met de coördinatie van de herstelcursussen en ik schrijf mee aan het jaarverslag en de jaarlijkse subsidieaanvraag. Daarnaast werk ik samen met de PR-werkgroep aan de communicatie en PR. Samen met Hans en Linda verzorg ik de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. En in de toekomst hoop ik onze poedel Laika in te kunnen zetten als therapiehond. Meer weten over de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid? Zie https://www.dekentering.info/Activiteiten/#cursussen (even naar beneden scrollen)
Kennismaken met Diana Stunnenberg:
Ik ben Diana Stunnenberg. Sinds 1 september 2021 werk ik – in samenwerking met Irma – op maandagmorgen, dinsdag en vrijdagmorgen als cliëntondersteuner bij De Kentering. Een afwisselende baan door de vele verschillende mensen met hun diverse vragen. Eerder werkte ik als pedagogisch medewerker in het Radboudumc en was ik woon-/ambulant begeleider voor mensen met een autismespectrumstoornis. Ook had ik mijn eigen theaterbedrijf voor mensen met en zonder beperking. Stap binnen met je vraag en dan zoeken we samen naar de juiste oplossing of verwijzing, zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik kijk uit naar onze ontmoetingen. Meer weten over cliëntondersteuning bij De Kentering: pagina Clientondersteuning
Ik ben Diana Stunnenberg. Sinds 1 september 2021 werk ik – in samenwerking met Irma – op maandagmorgen, dinsdag en vrijdagmorgen als cliëntondersteuner bij De Kentering. Een afwisselende baan door de vele verschillende mensen met hun diverse vragen. Eerder werkte ik als pedagogisch medewerker in het Radboudumc en was ik woon-/ambulant begeleider voor mensen met een autismespectrumstoornis. Ook had ik mijn eigen theaterbedrijf voor mensen met en zonder beperking. Stap binnen met je vraag en dan zoeken we samen naar de juiste oplossing of verwijzing, zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik kijk uit naar onze ontmoetingen. Meer weten over cliëntondersteuning bij De Kentering: pagina Clientondersteuning
Kennismaken met Irma Creemers:
Ik ben Irma en sinds 1 maart 2022 werk ik samen met Diana als cliëntondersteuner bij de Kentering. Ik ben er woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Eerder werkte ik 20 jaar als behandelaar in de jeugd-ggz en heb ik gewerkt met volwassenen met SOLK/ALK-klachten (onverklaarbare lichamelijke klachten). De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam als cliënt/patiënt-ondersteuner ggz. Als cliëntondersteuner bij De Kentering kan ik in alle rust samen met de cliënt zoeken naar passende oplossingen. Echt cliëntgericht werken, zonder alle regels waar veel andere organisaties mee te maken hebben. Dat maakt voor mij dat ik bij De Kentering heel erg het gevoel heb dat ik echt dat kan betekenen voor mensen waar ze behoefte aan hebben. Met welke vragen kan je bij onze cliëntondersteuners terecht? Zie pagina Cliëntondersteuning
Ik ben Irma en sinds 1 maart 2022 werk ik samen met Diana als cliëntondersteuner bij de Kentering. Ik ben er woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Eerder werkte ik 20 jaar als behandelaar in de jeugd-ggz en heb ik gewerkt met volwassenen met SOLK/ALK-klachten (onverklaarbare lichamelijke klachten). De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam als cliënt/patiënt-ondersteuner ggz. Als cliëntondersteuner bij De Kentering kan ik in alle rust samen met de cliënt zoeken naar passende oplossingen. Echt cliëntgericht werken, zonder alle regels waar veel andere organisaties mee te maken hebben. Dat maakt voor mij dat ik bij De Kentering heel erg het gevoel heb dat ik echt dat kan betekenen voor mensen waar ze behoefte aan hebben. Met welke vragen kan je bij onze cliëntondersteuners terecht? Zie pagina Cliëntondersteuning

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven