Inschrijving nieuwe WRAP-training geopend

De inschrijvingen voor de WRAP zijn weer geopend. De WRAP (Wellness Recovery Action Plan) is een training gericht op herstel, waarbij je je eigen gereedschapskoffer maakt. Samen met de andere deelnemers leer je wat jou een goed dagelijks gevoel geeft en hoe je dit gevoel kunt behouden. Ook leer je wat je kunt doen als het even minder gaat.  

Uit de uitwisseling van ervaringen met andere deelnemers put je inspiratie en kun je tips van anderen gebruiken voor je eigen WRAP. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt hoe jouw WRAP eruit komt te zien. Je kunt van tijd tot tijd ook je WRAP bijschaven en updaten.

De WRAP is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn, maar is eigenlijk geschikt voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Wanneer?

De training begint weer op maandag 8 april van 10.00 tot 12.30 uur. In totaal zijn er acht wekelijkse bijeenkomsten. De WRAP wordt gegeven door de gecertificeerde, ervaringsdeskundige facilitators Corine Strausz en Anthoula Evangelidou.

Kosten?

De totale kosten voor de training zijn €30,-.

Locatie?

De Kentering, Limoslaan 10 in Nijmegen.

Hoe aanmelden?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar algemeen@dekentering.info

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven