Ixta Noa Nijmegen bestaat 15 jaar en organiseert Open Dag op 8 september

Ixta Noa Nijmegen bestaat op 7 september 2022 precies 15 jaar. Om dit te vieren, organiseert de inloopvoorziening de hele week feestelijke activiteiten voor bezoekers en belangstellenden.

Op 8 september houdt Ixta Noa open huis, iedereen die kennis wil maken met de organisatie of wil feliciteren kan dan binnenlopen. De hele dag is er een programma met activiteiten.

Zo kun je onder andere deelnemen aan de Ixta Sterk-groep: een herstelprogramma waarbij je aan de slag gaat met activiteiten gericht op de zes levensgebieden van Positieve Gezondheid van Machteld Huber.

Ook kun je kennismaken met vrijwilligers en medewerkers van Ixta Noa die hun ervaringsverhaal vertellen. Ze geven uitleg over hun psychische kwetsbaarheid en vertellen wat heeft geholpen bij hun herstel.

Daarnaast kun je speeddaten met een ervaringsdeskundige die al je vragen zal beantwoorden over hoe het is om een psychische kwetsbaarheid te hebben.

Tot slot zijn er de hele dag rondleidingen door het inloophuis, waarbij je ook een kijkje kunt nemen in het Respijt – een logeervoorziening waar mensen met psychische klachten tot rust kunnen komen.

De open dag vindt plaats op 8 september van 10:00 tot 18:00. Je kunt binnenlopen wanneer dat uitkomt. Het adres van Ixta Noa Nijmegen is Bijleveldsingel 78, 6524 AE in Nijmegen.

Voor meer info zie ook de website van Ixta Noa: https://www.ixtanoa.nl/events/15-jaar-ixta-noa-nijmegen/

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top