Je herstelverhaal schrijven als sprookje

Wil jij je herstelverhaal als sprookje schrijven en eventueel (niet verplicht) dat in bewegingstheater omzetten? Dat kan!

Wil jij je eigen herstelverhaal op een originele manier schrijven? En als vervolg hierop het verhaal in bewegingstheater omzetten? Graag ga ik, Marleene Pelle (50 jaar), samen met jou op zoek naar een expressieve en betekenisvolle manier om je ervaringen om te toveren tot een persoonlijk sprookje. Wie zin heeft zijn/haar persoonlijke sprookje vervolgens in beweging om te zetten nodig ik graag uit om samen met mij en medeschrijvers de vloer op te gaan!
Ik ben dit jaar afgestudeerd als Ervaringsdeskundige en wil graag ervaring in het vakgebied opdoen.
Omdat het begeleiden van Herstel Sprookjes een succes was op mijn stageplek, zou ik dit graag voortzetten bij De Kentering.
 
Locatie: gespreksruimte in De Kentering
Data en tijd: afstembaar per persoon
Duur: naar gelang de deelnemers wensen; ongeveer een uur per sessie
Kosten: geen

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top