Last man standing; staan en geld ophalen voor zichtbaarheid psychische kwetsbaarheid

Zaterdag 24 september 2022 is het weer zover. Stichting Mind organiseert dan het jaarlijks terugkerende evenement Last Man Standing. Van 10 uur ’s morgens tot 23 uur ‘s avonds gaan mensen door het hele land 6 uur staan voor zichtbaarheid van psychische kwetsbaarheid. Zij hebben zich tot doel gesteld om maar liefst 180.000 euro op te halen. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan projecten voor jongeren, zoals MIND Young Academy, de MIND Young Studio, #openup, het MIND Young Panel, MIND US en gratis anonieme hulp via MIND Korrelatie.

Leven met een kwetsbaarheid
Veel mensen kampen met een psychische kwetsbaarheid en krijgen vroeg of laat in hun leven te maken met problemen op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan depressie, burn-out, PTSS, autisme, ADHA of angststoornissen. Deze en alle andere psychische kwetsbaarheden kunnen mensen totaal ontregelen en uit balans brengen.

De Kentering doet mee
Vanuit De Kentering doet ervaringsdeskundige Ilja Kramer mee met Last Man Standing. Zij heeft zich aangesloten bij het team van Ixta Noa en Karakter. Samen halen zij geld op voor Mind. De helft van de donaties mogen zij besteden aan een eigen doel: een e-learning omgeving inrichten bij Ixta Noa. Om hiermee via dit medium de cursussen voor ervaringsdeskundige vrijwilligers toegankelijk te maken.

Doe mee en/of doneer
Je kan op twee manieren bijdragen aan Last Man Standing. Je kan zelf gaan staan op zaterdag 24 september in Utrecht om samen met de andere deelnemers zichtbaarheid te creëren en daarmee het gezamenlijke doelbedrag op te halen. Het is ook mogelijk om mee te doen met een donatie.

Donaties kunnen gedaan worden op de actiepagina van onze medewerker Ilja Kramer. Elk bedrag, groot of klein is meer dan welkom!

Actiepagina Last Man Standing van Ilja Kramer

of op de actiepagina van Ixta Noa en Karakter

Actiepagina Last Man Standing van team Karakter – Ixta Noa

Wil je zelf staan in Utrecht, meld je dan aan via de website van stichting Mind via onderstaande link:

MIND Last Man Standing: De vétste challenge! ZA 24/9

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
IljaDave Peters Recent comment authors
Scroll to Top