Ga nu sporten met Life Goals Nijmegen

Door middel van het Life Goals-sportprogramma wil de organisatie Life Goals in Nijmegen kwetsbare groepen de weg naar de verenigingen laten vinden. Alle aangesloten partijen zijn ervan overtuigd dat sport een belangrijk middel is en bijdraagt aan een betere gezondheid, zowel mentaal als fysiek.
Sport maakt het mogelijk grenzen te verleggen en het gevoel van eigenwaarde te hervinden. Bovenal leiden sporten en bewegen tot sociale inclusie.

Sport is het middel, niet het doel. Binnen dit initiatief verbindt Life Goals Nijmegen de zorginstellingen, sportaanbieders en overige partners. Dankzij deze nieuwe verbindingen kan er een sportaanbod worden gecreëerd voor mensen die vaak geen toegang hebben tot regulier sportaanbod.

Sportprogramma Life Goals Nijmegen

Check de website (https://stichtinglifegoals.nl/gemeenten/life-goals-nijmegen/) voor het huidige sportprogramma van Life Goals Nijmegen. Naast structurele activiteiten is het via Life Goals Nijmegen ook mogelijk om mee te doen aan Life Goals Festivals in Nijmegen of elders in het land. Dit festival is voor 2022 al achter de rug.

Samenwerkingspartijen:

SV Orion, Sportscentre Fudochi, VoCASA Nijmegen, RIBW Nijmegen & Rivierenland, Pro Persona, IrisZorg, Pluryn, Leger des Heils, Oranje Fonds, ROC Nijmegen, NABA en Gemeente Nijmegen

Stichting Life Goals Nederland 

Life Goals Nijmegen is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland-netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals-programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden.

Bron: Life Goals Nijmegen – Stichting Life Goals Nederland

Reageer op dit artikel

Scroll to Top