Maak kennis met het Zelfregiecentrum Nijmegen

Het Zelfregiecentrum Nijmegen ZRCN is er voor iedereen die meer grip op zijn leven wenst.
Je kunt bijvoorbeeld meer grip wensen omdat je moeite hebt om keuzes te maken, jezelf goed te presenteren of met het nemen van initiatief. Een ziekte, langdurige behandeling, tegenslagen,eenzaamheid of moeilijke situaties kunnen een rol spelen.
Je kunt bij ons terecht voor allerlei ontmoetingsactiviteiten, training en coaching.
Benieuwd naar ons? Op donderdag 27 augustus kun je op twee manieren met ons kennismaken. Voor beide activiteiten moet je je aanmelden.

Maak kennis met het ZRC Nijmegen tijdens een “corona-proof VIP-behandeling”
voor jou op donderdag 27 augustus 2020 tussen 12.00 en 19.00 uur

Maak op 27 augustus corona-proof kennis met het Zelfregiecentrum! Je krijgt dan een VIP-behandeling: je wordt warm welkom geheten met een heerlijk drankje en een versnapering. Daarna kun je één-op-éen in gesprek met een ZRC-medewerker. Als je liever wilt videobellen, kan dat natuurlijk ook. Als je iemand mee wilt nemen, zoals een begeleider: hij of zij is van harte welkom, net als mensen die in hun werk professioneel verwijzen naar organisaties zoals het Zelfregie-centrum.

Leer elkaar kennen tijdens een prikkelende ontmoeting!
Op donderdag 27 augustus 2020 van 15.30 tot 17.00 uur

Wandelen en praten gaan prima samen! Daarom organiseert het ZRC Nijmegen een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder licht-verstandelijke beperking, een Prokkel, tijdens de landelijke Prokkelweek. Dit jaar voert de wandeling door het centrum van Nijmegen. Aan de hand van vragen en opdrachten maak je kennis met elkaar. Wethouder Grete Visser en ambtenaren van de gemeente Nijmegen lopen ook mee.

Contact opnemen om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan de kennismaking op 27 augustus, of om mee te gaan wandelen tijdens de Prokkel, moet je contact opnemen voor een afspraak.
Bel (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten of mail naar
Op www.zrcn.nl vind je meer informatie.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top