Maak kennis met Laura, onze nieuwe medewerker

Zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan, is Mariëtte van der Zwet op 18 maart met pensioen gegaan. Zij deed ontzettend veel voor De Kentering en sinds 1 februari neemt Laura Liebregt een aantal taken van haar over. Hieronder stelt zij zich voor.

Zo’n 3,5 jaar geleden meldde ik me als vrijwilliger bij De Kentering met mijn project GEK in de KLAS. In die jaren heb ik GEK in de KLAS, samen met een groep vrijwilligers, opgebouwd tot een volwaardig initiatief. De Kentering is daar zo’n fijne plek voor! Zo fijn, dat ik al snel werd ‘opgeslurpt’ in andere projecten zoals de PR-groep en de ontwikkelgroep voor de Dag van de Kwaliteit.
 
Zelf kamp ik sinds ongeveer een decennium met een bipolaire stoornis en heb in mijn tijd bij De Kentering al diverse cursussen gedaan om zelf ook ervaringsdeskundige te worden. Toen Mariëtte met pensioen ging is mij gevraagd of ik interesse had om voor 16 uur per week in dienst te komen bij De Kentering. Natuurlijk! Voor mij ook een fijne stap in mijn herstel.
 
Zo gezegd, zo gedaan! Sinds februari ben ik de volgende taken over gaan nemen:

– begeleiden lotgenotengroepen (begeleiders faciliteren)
– begeleiden cursussen (trainers faciliteren)
– ondersteunen cliëntinitiatieven
– coördinatie PR
– mede-organisator Dag van de Kwaliteit
– stagebegeleiding
– … en natuurlijk de coördinatie van GEK in de KLAS
 
Mochten jullie hulp nodig hebben bij één van de bovenstaande zaken, moet je dus bij mij zijn! Bel De Kentering: 024 – 324 99 75 (ik werk ma-, wo-, do- en vr-middag). Voor overige vragen mag je natuurlijk ook bellen; dan verwijs ik je door (bijvoorbeeld naar één van onze cliëntondersteuners).
 
Dan nog even kort: ik heb ook hobby’s! En andere dingen die mij mens maken … Zo ben ik verloofd (we zouden trouwen in 2020, maar ja – corona), heb ik twee konijnen én een egel, hou ik enorm van tekenen en ben normaal gesproken op menig festival te vinden (als bezoeker of vrijwilliger).
Ik ben blij met deze kans bij De Kentering en kijk ernaar uit iedereen die ik nog niet ben tegengekomen de afgelopen jaren, nu te leren kennen ☺️.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top