Meld je aan voor de mindfulness bijeenkomst van Anoiksis

Op zaterdag 17 februari organiseert Anoiksis, de landelijke vereniging voor mensen met psychosegevoeligheid, een bijeenkomst over mindfulness bij De Kentering. Je wordt verwelkomd met een drankje (koffie, thee of fris) en een lekker stuk gebak. Deze keer komt Susan een inleiding over mindfulness geven. Het is bewezen effectief in je herstel, dus de moeite waard eraan te snuffelen. Na het uurtje inleiding gaan we in gesprek over hoe mindfulness helpend kan zijn in jouw herstel. Het belooft een mooie, interessante en leuke bijeenkomst te worden.

Wanneer: Zaterdag 17 februari van 14.00 tot ca. 17.00 uur

Waar: De Kentering, Limoslaan 10 te Nijmegen. 

Kosten: Er is geen eigen bijdrage.

Hoe kun je je aanmelden: bij Piet-Hein Nolet, tot en met donderdag 15 februari via pietheinsusanne@hotmail.com of bel 024-8481119

De bijeenkomsten zijn in principe voor Anoiksisleden, maar iedereen met psychosegevoeligheid is welkom om 1 of 2 keer vrijblijvend te komen kijken.

Routebeschrijving: Vanaf Centraal Station Nijmegen neem je bus 5 richting Groesbeek Breedeweg. Je stapt uit bij halte Groenewoudseweg. Vanaf de bushalte loop je de Postweg in. Na ongeveer 200 meter is links de Gelderse Laan, die steek je over en je loopt over de parkeerplaats of via het fiets/wandelpad=Limoslaan, rechtdoor! (dus niet het fietspad van de Postweg). Rechts zie je woonhuizen, een stukje verderop tussen het groen is nr. 10 De Kentering.

Een andere optie is bus 8 richting Berg en Dal Hamerlaan. Stap uit bij halte Koningshof. Als je met je rug naar de halte staat, sla je rechtsaf. Neem dan de eerste weg rechts (Dommer van Poldersveldtweg) en sla dan weer meteen rechtsaf (Limoslaan). Door een hek heen, langs de school rechts van je (het pad maakt een paar scherpe bochten) en de huizen links van je, zie je tussen het groen De Kentering.

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven