Meld je aan voor Last Man Standing

Op 30 oktober 2021 is het weer zover: de jaarlijkse editie van Last Man Standing. Last Man Standing is een initiatief waarbij door heel Nederland honderden mensen op een verhoging gaan staan om aandacht te vragen voor mentale gezondheid van jongeren.

Veel jongeren hebben te kampen met psychische problemen, zeker in coronatijd. Maar de meeste jongeren vinden het ook lastig om hierover te praten met anderen, terwijl dat juist heel belangrijk kan zijn. Daarom wil Last Man Standing het taboe op psychische klachten bij jongeren wegnemen en aandacht vragen voor mentale gezondheid.

Er zijn dit jaar vier verschillende locaties waarbij je samen met anderen mee kunt doen: Nijmegen, Amsterdam, Utrecht en Groningen. Ook is het mogelijk om vanuit je eigen omgeving deel te nemen. Iedereen is met elkaar verbonden door een livestream.

Heb je interesse en wil je meedoen? Je kunt je op deze website aanmelden. Na je aanmelding wordt er een actiepagina voor jou aangemaakt. Je kunt deze actiepagina delen via sociale media en zo sponsors werven. Via de Facebookpagina van Last Man Standing kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Als je om de één of andere reden zelf niet mee kunt doen, maar wel deelnemers financieel wilt steunen, kun je via deze website een donatie doen.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top