Online Landelijke Dag plusminus op 19 december

Plusminus, de landelijke organisatie voor mensen met bipolariteit, houdt op 19 december 2020 een Landelijke Dag, online vanwege corona. De bijeenkomst is een talkshow rond het thema “Ik ben stabiel”.

De talkshow duurt van 13.30 tot uiterlijk 15.00 uur. Deze talkshow kunt u volgen door middel van een livestream op YouTube.
U kunt dan de volgende link gebruiken:
www.outoftheboxtv.nl/livestream
Via een reactie onder de video kunt u vragen stellen aan de sprekers.

Indien gewenst kunt u de show naderhand terugkijken via de website van plusminus:
plusminus.nl


Linda Jeekel verzorgt de presentatie. Zij gaat in gesprek met een aantal interessante gasten.
Zo zal hoogleraar bipolaire stoornissen Ralph Kupka vertellen over stabiliteit.

Peter Goossens, hoogleraar Verpleegkunde en Ruben Eijsink, ervaringsdeskundige, zullen een initiatief van Peter onder de naam Film jezelf toelichten.

Mirjam Peters  (www.mirjampeters.nl) heeft industrieel ontwerp en kunstacademie gedaan. Zij heeft 10 jaar haar eigen ontwerpbureau gehad en lesgegeven. Vanwege haar bipolaire aandoening kan dat niet meer. Onlangs heeft zij een boek uitgegeven met als titel Kunst tussen manie en depressie.

Nadya van der Sluis is een jonge professional met een eigen geluid. Nadya werkt als jurist bij de IND (onderdeel van het ministerie van Justitie) en is binnen de overheid en ook daarbuiten open over haar kwetsbaarheid. Ze blogt en schrijft gedichten en in december komt haar eerste boek uit met als titel Van kwetsbaarheid naar kracht – Leren leven met een bipolaire stoornis.

Zangeres Astrid Bos verzorgt de muzikale omlijsting.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top