Rivierenland Herstelt wint Herstelspecial

Afgelopen dinsdag 7 december werden de winnaars bekend gemaakt van de GGZ Herstelspecial. Eén van de gelukkigen was de cliëntenorganisatie Rivierenland Herstelt, dat in de prijzen viel met hun initiatief RH&Young. De Kentering werkt regelmatig met Rivierenland Herstelt samen, daarom willen wij hen van harte feliciteren met de prijs!

De GGZ Herstelspecial is een initiatief van zorgverzekeraar VGZ en belangenorganisatie MIND. De prijs – bestaande uit een geldbedrag – is bedoeld om organisaties voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid een duwtje in de rug te geven.

Rivierenland Herstelt is op 17 januari 2018 opgericht met als doel om in de regio Rivierenland herstelinitiatieven op te richten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, zodat zij weer de regie over hun leven in eigen hand kunnen nemen. Hun motto is ‘Herstellen doe je zelf, maar ‘t hoeft niet alleen’.

Eén van de initiatieven van Rivierenland Herstelt is RH&Young. RH&Young is een relatief nieuw herstelinitiatief voor jongeren in de regio Rivierenland, gericht op peer to peer-contacten, ervaringsdeskundige inzet op scholen en voor professionals.

Voor een overzicht van de overige winnaars kijk op de website van MIND.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top