Inschrijving Uur van de Kwaliteit geopend

De datum en het tijdstip van de Dag van de Kwaliteit zijn bekend: donderdag 3 juni 2021, van 13.30 – 15.00 uur. Vanwege het coronavirus zal er dit jaar een volledig digitale Dag van de Kwaliteit zijn, die geen hele dag duurt maar anderhalf uur. Daarom hebben we de Dag van de Kwaliteit dit jaar omgedoopt tot Uur van de Kwaliteit.

Leven speelt zich tegenwoordig voor een groot deel online af. Hoe jonger mensen zijn, hoe meer hun sociale leven online plaatsvindt. Sociale media zijn niet meer weg te denken. Ongeacht de leeftijd zijn er onder gebruikers van sociale media natuurlijk ook mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Dan rijst de vraag: hoe kwetsbaar toon je je op die sociale media? Sociale media worden vaak gebruikt om een rooskleuriger beeld van jezelf te tonen. Maar als je psychisch leed overweldigend is en voor jou een deel is van je identiteit, wil je dat pijnlijke stuk soms juist wel delen. 

“Hoe kwetsbaar ben je online?” is dus een vraag die je kunt stellen. In dubbele zin: hoe kwetsbaar wil je zijn in je online verschijning, als je psychisch kwetsbaar bent? En hoe kwetsbaar maakt het je, als je online daarover open bent? Daarover wil De Kentering in gesprek gaan op het Uur van de Kwaliteit. 

Datum: Donderdag 3 juni 2021 13:30-15:00 (online via videoconference)

Meld je aan via of bel naar 024-3249975. Na aanmelding krijg je een link doorgestuurd, waarmee je kunt deelnemen aan de bijeenkomst. 

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top