Wereld Suïcide Preventie Dag: livestream talkshow

Zelfmoord is een moeilijk onderwerp. Er rust een taboe op en het is niet algemeen bespreekbaar. Daarom is er op 10 september 2020 de Wereld Suïcide Preventie Dag. Met de gratis livestream talkshow DOODZONDE, Zelfmoord is nooit alleen.    

In de livestream talkshow staan vragen als de volgende centraal: Hoe is suïcide te voorkomen? Hoe maken we het onderwerp bespreekbaar, zodat iemand met een doodswens er niet alleen mee rondloopt? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat naasten en professionals daarin beter samenwerken?En hoe vormen we een maatschappelijk vangnet? Met inspirerende tafelgasten, film en vooraanstaande keynotesprekers onderzoeken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat niemand in eenzaamheid uit het leven stapt.

Met bijdrage van onder anderen:

Paul Blokhuis – staatssecretaris VWS; Monique Kavelaars – voorzitter 113 Zelfmoordpreventie; Jacobine Geel – voorzitter GGZ Nederland; Peter Dijkshoorn – kinder- en jeugdpsychiater en landelijke ambassadeur lerend jeugdhulpstelsel; Engelhardt Robbe – (oud)bestuurder Deloitte; de NS; het onderwijs; naasten, familie en ervaringsdeskundigen.

Wilt u op 10 september 2020 van 15.00 – 17.00 uur live via YouTube exclusief de talkshow volgen?
Inschrijven kan nu via
U krijgt vooraf de link toegezonden waarmee u het programma online kosteloos kunt volgen.

Reageer op dit artikel

avatar
Scroll to Top