Doe mee met het sportieve Life Goals Festival

Heb je een psychische kwetsbaarheid en wil je werken aan je conditie? Of vind je het leuk om te sporten en te bewegen? Doe dan mee aan het Life Goals Festival!

Mensen met een psychische kwetsbaarheid vinden het soms lastig om zich aan te melden bij een reguliere sportclub. Dat kan bijvoorbeeld zijn vanwege de kosten, maar ook vooroordelen kunnen een drempel zijn. Daarom is Life Goals in het leven geroepen. Life Goals organiseert elke week in Nijmegen sportactiviteiten speciaal voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Hierbij kun je laagdrempelig kennismaken met uiteenlopende sporten, zoals voetbal, tennis, boksen en fitness.

Naast deze wekelijkse sportactiviteiten wordt ook elk jaar het Life Goals Festival georganiseerd. Dit festival vindt plaats op vrijdag 28 juni op Plein 1944, in hartje Nijmegen. Het evenement duurt van 12.00 tot 17.00 uur en is toegankelijk voor ggz-cliënten uit Nijmegen en omgeving, waaronder cliënten van Pro Persona en RIBW Nijmegen & Rivierenland. Deelname is kosteloos, voor lunch wordt gezorgd door de organisatie. Voor meer informatie en aanmelden zie deze link.

Ben je benieuwd naar de wekelijkse activiteiten van Life Goals? Kijk dan op https://stichtinglifegoals.nl/

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar boven