Maak kennis met onze nieuwe coördinator Diana

Van cliëntondersteuner naar coördinator

Een dag voor mijn vakantie kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik vanaf 1 oktober 2023 de functie van coördinator mag gaan uitvoeren binnen De Kentering. Dat was een fijne manier om op vakantie te gaan, maar het bleek na mijn vakantie ook heel fijn om weer terug te komen en de hartverwarmende reacties te ontvangen van de mensen die bij De Kentering al met mij samenwerken. Fijn om het vertrouwen te mogen voelen van de mensen die mij al kennen. 

Maar ja, wat als je mij nog niet kent? Ik heb uiteraard met mijn 47 levensjaren en mijn 2 jaren als  cliëntondersteuner binnen De Kentering niet de vele jaren ervaring en kennis die Jean Acampo nu achter zich gaat laten. Ik wil dat wat hij achterlaat graag met respect voortzetten en verder laten bloeien. Maar laat ik voor de nieuwsgierigen/belangstellenden onder ons wat meer over mijn achtergrond vertellen.

Ik ben geboren in het Brabantse Breda en ben als enig kind opgegroeid met een hardwerkende vader en een moeder met psychische en lichamelijke problematiek. Zolang als ik het me kan herinneren spelen zorgzaamheid en rechtvaardigheid een grote rol in mijn leven, dus dat ik op mijn 18de ervoor koos om Sociaal Pedagogische Hulpverlening te gaan studeren verbaasde niemand. Na mijn studie heb ik verschillende wegen bewandeld. Ik heb mogen werken als:

  • pedagogisch medewerker op diverse kinderafdelingen binnen het Radboud ziekenhuis;
  • productieleider en fondsenwerver bij Stichting Simurgh (theaterstichting voor mensen met en zonder beperking);
  • directrice van mijn eigen theaterbedrijf True-C, wederom voor mensen met en zonder beperking waarbij niet het resultaat van de productie, maar het proces van de mensen vooropstond;
  • woonbegeleider en ambulant begeleider bij (jong)volwassenen met ASS bij Stichting JADOS;
  • coördinator cliëntondersteuning en mede uitvoerend cliëntondersteuner bij De Kentering.

Naast mijn werk bij De Kentering ben ik sinds 2022 ook werkzaam als coördinator/projectleider bij Quiet Nijmegen, een organisatie voor mensen in armoede. Ik geniet er enorm van om zowel bij De Kentering als bij Quiet werkzaam te mogen zijn. Ik ervaar beide organisaties als plekken waar het nog echt om de mensen mag gaan en waar we met elkaar zoveel goeds kunnen betekenen voor de ander, voor elkaar en voor onszelf. Ik kijk ernaar uit om met eenieder van jullie samen te werken, maar ook om elkaar (beter) te leren kennen. Ik sta open voor contact, luister graag, houd erg van positiviteit en humor en hoewel ik mezelf soms kan ervaren als druk, krijg ik gek genoeg vaak terug dat mensen mij waarderen om de rust die ik uitstraal. Wil je nog meer van me weten, zoek me dan vooral op. Jullie weten me te vinden ;).

Diana Stunnenberg

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven