Studeren of werken met een psychische kwetsbaarheid? Bezoek de nieuwe Werk & Studie-oriëntatiegroep

Als je een psychische kwetsbaarheid hebt, kan het lastig zijn om te beginnen met een nieuwe opleiding of (betaalde) baan. Voor veel mensen is de stap groot, of bestaat de angst voor een terugval. Daarom kan het belangrijk zijn om met andere mensen hierover in gesprek te gaan. Hoe pak je een nieuwe opleiding aan als je psychische klachten hebt? Wat vertel je aan studiegenoten? Of hoe open moet je zijn bij een sollicitatiegesprek over je kwetsbaarheid?

Als je met deze vragen worstelt, kun je meedoen aan de Werk & Studie-oriëntatiegroep van Ixta Noa Nijmegen. In de bijeenkomsten van deze groep kun je je oriënteren op je toekomst en ervaringen/tips uitwisselen met anderen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het volgen van een nieuwe cursus of opleiding, het oppakken van vrijwilligerswerk of het vinden van een betaalde baan.

Wanneer?

Er zijn in totaal 7 bijeenkomsten op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. De eerste bijeenkomst is op 5 april 2024.

Voor wie?

Voor iedereen met vragen over werk & studie en een psychische kwetsbaarheid.

Locatie?

Ixta Noa Nijmegen

Bijleveldsingel 78

6524 AE Nijmegen

Aanmelden?

Mail dan naar bwi@twomorrow.nl of nijmegen@ixtanoa.nl onder vermelding van Werk & Studie. Een medewerker van Ixta Noa nodigt je dan telefonisch uit voor een kennismakingsgesprek.

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven