Medewerkers van De Kentering

Kennismaken met Ilja Kramer:
Hallo, ik ben Ilja Kramer. Sinds 1 september 2021 werk ik bij De Kentering als ervaringsdeskundige en herstelcoach. Op woensdag ben ik er de hele dag en andere dagen ben ik wisselend aanwezig. De afgelopen 25 jaar werkte ik in verschillende communicatiefuncties bij onder andere Achmea en de Radboud Universiteit. Ik hou me als ervaringsdeskundige bij De Kentering onder andere bezig met de coördinatie van de herstelcursussen en ik schrijf mee aan het jaarverslag en de jaarlijkse subsidieaanvraag. Daarnaast werk ik samen met de PR-werkgroep aan de communicatie en PR. Samen met Hans en Linda verzorg ik de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. En in de toekomst hoop ik onze poedel Laika in te kunnen zetten als therapiehond. Meer weten over de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid? Zie https://www.dekentering.info/Activiteiten/#cursussen (even naar beneden scrollen)
Hallo, ik ben Ilja Kramer. Sinds 1 september 2021 werk ik bij De Kentering als ervaringsdeskundige en herstelcoach. Op woensdag ben ik er de hele dag en andere dagen ben ik wisselend aanwezig. De afgelopen 25 jaar werkte ik in verschillende communicatiefuncties bij onder andere Achmea en de Radboud Universiteit. Ik hou me als ervaringsdeskundige bij De Kentering onder andere bezig met de coördinatie van de herstelcursussen en ik schrijf mee aan het jaarverslag en de jaarlijkse subsidieaanvraag. Daarnaast werk ik samen met de PR-werkgroep aan de communicatie en PR. Samen met Hans en Linda verzorg ik de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. En in de toekomst hoop ik onze poedel Laika in te kunnen zetten als therapiehond. Meer weten over de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid? Zie https://www.dekentering.info/Activiteiten/#cursussen (even naar beneden scrollen)
Kennismaken met Diana Stunnenberg:
Ik ben Diana Stunnenberg. Sinds 1 september 2021 werk ik – in samenwerking met Irma – op maandagmorgen, dinsdag en vrijdagmorgen als cliëntondersteuner bij De Kentering. Een afwisselende baan door de vele verschillende mensen met hun diverse vragen. Eerder werkte ik als pedagogisch medewerker in het Radboudumc en was ik woon-/ambulant begeleider voor mensen met een autismespectrumstoornis. Ook had ik mijn eigen theaterbedrijf voor mensen met en zonder beperking. Stap binnen met je vraag en dan zoeken we samen naar de juiste oplossing of verwijzing, zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik kijk uit naar onze ontmoetingen. Meer weten over cliëntondersteuning bij De Kentering: pagina cliëntondersteuning.
Ik ben Diana Stunnenberg. Sinds 1 september 2021 werk ik – in samenwerking met Irma – op maandagmorgen, dinsdag en vrijdagmorgen als cliëntondersteuner bij De Kentering. Een afwisselende baan door de vele verschillende mensen met hun diverse vragen. Eerder werkte ik als pedagogisch medewerker in het Radboudumc en was ik woon-/ambulant begeleider voor mensen met een autismespectrumstoornis. Ook had ik mijn eigen theaterbedrijf voor mensen met en zonder beperking. Stap binnen met je vraag en dan zoeken we samen naar de juiste oplossing of verwijzing, zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik kijk uit naar onze ontmoetingen. Meer weten over cliëntondersteuning bij De Kentering: pagina cliëntondersteuning.
Kennismaken met Irma Creemers:
Ik ben Irma en sinds 1 maart 2022 werk ik samen met Diana als cliëntondersteuner bij De Kentering. Ik ben er woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Eerder werkte ik 20 jaar als behandelaar in de jeugd-ggz en heb ik gewerkt met volwassenen met SOLK/ALK-klachten (onverklaarbare lichamelijke klachten). De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam als cliënt/patiënt-ondersteuner ggz. Als cliëntondersteuner bij De Kentering kan ik in alle rust samen met de cliënt zoeken naar passende oplossingen. Echt cliëntgericht werken, zonder alle regels waar veel andere organisaties mee te maken hebben. Dat maakt voor mij dat ik bij De Kentering heel erg het gevoel heb dat ik echt dat kan betekenen voor mensen waar ze behoefte aan hebben. Met welke vragen kan je bij onze cliëntondersteuners terecht? Zie pagina cliëntondersteuning.
Ik ben Irma en sinds 1 maart 2022 werk ik samen met Diana als cliëntondersteuner bij De Kentering. Ik ben er woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Eerder werkte ik 20 jaar als behandelaar in de jeugd-ggz en heb ik gewerkt met volwassenen met SOLK/ALK-klachten (onverklaarbare lichamelijke klachten). De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam als cliënt/patiënt-ondersteuner ggz. Als cliëntondersteuner bij De Kentering kan ik in alle rust samen met de cliënt zoeken naar passende oplossingen. Echt cliëntgericht werken, zonder alle regels waar veel andere organisaties mee te maken hebben. Dat maakt voor mij dat ik bij De Kentering heel erg het gevoel heb dat ik echt dat kan betekenen voor mensen waar ze behoefte aan hebben. Met welke vragen kan je bij onze cliëntondersteuners terecht? Zie pagina cliëntondersteuning.

Kennismaken met Hans de Jong:

Ik ben Hans de Jong en ik werk zo’n 5 jaar voor De Kentering. Het hoofdaccent ligt op het geven van de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. Dit is een 15 weken durende cursus voor mensen die overwegen ervaringsdeskundige ggz te worden en via een opleiding of via vrijwilligerswerk een ingang daarin proberen te vinden. De cursus bij De Kentering is een geactualiseerde versie van de cursus Wijzer Werken met Ervaring (WWmE). Verder neem ik deel aan het vrijwilligersoverleg en het overleg belangenbehartiging. Ik ben zelf ervaringsdeskundige geworden in 2013. Daarvoor heb ik als adviseur gewerkt bij de overheid en een aantal commerciële bureaus. Altijd op het vlak van sociale zekerheid, gezondheidszorg en publiekscontacten.
Ik ben Hans de Jong en ik werk zo’n 5 jaar voor De Kentering. Het hoofdaccent ligt op het geven van de Oriëntatiecursus Ervaringsdeskundigheid. Dit is een 15 weken durende cursus voor mensen die overwegen ervaringsdeskundige ggz te worden en via een opleiding of via vrijwilligerswerk een ingang daarin proberen te vinden. De cursus bij De Kentering is een geactualiseerde versie van de cursus Wijzer Werken met Ervaring (WWmE). Verder neem ik deel aan het vrijwilligersoverleg en het overleg belangenbehartiging. Ik ben zelf ervaringsdeskundige geworden in 2013. Daarvoor heb ik als adviseur gewerkt bij de overheid en een aantal commerciële bureaus. Altijd op het vlak van sociale zekerheid, gezondheidszorg en publiekscontacten.

Kennismaken met Laura Liebregt:

Hoi! Ik ben Laura. Zo’n 3,5 jaar geleden meldde ik me als vrijwilliger bij De Kentering met mijn project GEK in de KLAS. In die jaren heb ik GEK in de KLAS, samen met een groep vrijwilligers, opgebouwd tot een volwaardig initiatief. De Kentering is daar zo’n fijne plek voor! Zo fijn, dat ik al snel werd ‘opgeslurpt’ in andere projecten zoals de PR-werkgroep en de ontwikkelgroep voor de Dag van de Kwaliteit. Zelf kamp ik sinds ongeveer een decennium met een bipolaire stoornis en heb in mijn tijd bij De Kentering al diverse cursussen gedaan om zelf ook ervaringsdeskundige te worden. Toen Mariëtte met pensioen ging is mij gevraagd of ik interesse had voor 16 uur per week in dienst te komen bij De Kentering. Natuurlijk! Voor mij ook een fijne stap in mijn herstel.

Hoi! Ik ben Laura. Zo’n 3,5 jaar geleden meldde ik me als vrijwilliger bij De Kentering met mijn project GEK in de KLAS. In die jaren heb ik GEK in de KLAS, samen met een groep vrijwilligers, opgebouwd tot een volwaardig initiatief. De Kentering is daar zo’n fijne plek voor! Zo fijn, dat ik al snel werd ‘opgeslurpt’ in andere projecten zoals de PR-werkgroep en de ontwikkelgroep voor de Dag van de Kwaliteit. Zelf kamp ik sinds ongeveer een decennium met een bipolaire stoornis en heb in mijn tijd bij De Kentering al diverse cursussen gedaan om zelf ook ervaringsdeskundige te worden. Toen Mariëtte met pensioen ging is mij gevraagd of ik interesse had voor 16 uur per week in dienst te komen bij De Kentering. Natuurlijk! Voor mij ook een fijne stap in mijn herstel.

Kennismaken met Bobbie van Haeren:

Mijn naam is Bobbie van Haeren. Sinds 2019 ben ik bij De Kentering actief, vooral in de hoek van belangenbehartiging en de nieuwsbrief. Zo heb ik bij een inclusie-inspraak project van de gemeente input geleverd vanuit mijn ervaring met ASS en depressie, en heb ik een paar artikelen voor de nieuwsbrief geschreven. Hiernaast ben ik ook onderdeel van het GEK in de KLAS-team, wat als cliënteninitiatief onder De Kentering valt, en ben ik meestal de donderdagmiddag op De Kentering. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan creatieve projecten, zoals houtbewerken met handgereedschap, in de natuur en met familie en vrienden.

Mijn naam is Bobbie van Haeren. Sinds 2019 ben ik bij De Kentering actief, vooral in de hoek van belangenbehartiging en de nieuwsbrief. Zo heb ik bij een inclusie-inspraak project van de gemeente input geleverd vanuit mijn ervaring met ASS en depressie, en heb ik een paar artikelen voor de nieuwsbrief geschreven. Hiernaast ben ik ook onderdeel van het GEK in de KLAS-team, wat als cliënteninitiatief onder De Kentering valt, en ben ik meestal de donderdagmiddag op De Kentering. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan creatieve projecten, zoals houtbewerken met handgereedschap, in de natuur en met familie en vrienden.

Kennismaken met Vincent van Dongen:

Ik ben Vincent van Dongen en werk als (vrijwillig) belangenbehartiger bij De Kentering. Dat betekent dat ik opkom voor de positie van psychisch kwetsbare burgers van Nijmegen. Ik doe dat op het vlak van inkomen, armoedeproblematiek en werk. Niet door individuele mensen te ondersteunen (daar hebben we cliëntondersteuners voor) maar door in te spreken over voorgenomen beleid van de gemeente. Ik schrijf graag, vandaar dat ik ook een column en andere artikelen bijdraag aan de nieuwsbrief van De Kentering. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van de Dag van de Kwaliteit. Door mijn psychische kwetsbaarheid heb ik weinig energie: ik werk 5 uur in de week. Bijtanken doe ik door wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Nijmegen.

Ik ben Vincent van Dongen en werk als (vrijwillig) belangenbehartiger bij De Kentering. Dat betekent dat ik opkom voor de positie van psychisch kwetsbare burgers van Nijmegen. Ik doe dat op het vlak van inkomen, armoedeproblematiek en werk. Niet door individuele mensen te ondersteunen (daar hebben we cliëntondersteuners voor) maar door in te spreken over voorgenomen beleid van de gemeente. Ik schrijf graag, vandaar dat ik ook een column en andere artikelen bijdraag aan de nieuwsbrief van De Kentering. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van de Dag van de Kwaliteit. Door mijn psychische kwetsbaarheid heb ik weinig energie: ik werk 5 uur in de week. Bijtanken doe ik door wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Nijmegen.

Kennismaken met Dave Peters:

Hoi, ik ben Dave Peters en ik werk bij De Kentering al sinds de oprichting ervan. Van al mijn collega’s werk ik het langst bij De Kentering. In het verleden heb ik veel verschillende taken uitgevoerd maar het systeembeheer is altijd mijn grootste ding geweest. Zorgen dat de computers en printers en de software blijven ratelen doe ik het liefst. Ik heb ook deze website ontworpen. Ik houd deze veilig en up-to-date en plaats samen met twee collega’s steeds nieuwe content erop. Verder doe ik veel werkzaamheden die op mijn pad komen. De bibliotheek (meer een boekenplank) heb ik ook opgezet. Samen met een paar collega’s zit ik in de PR- groep. Ik werk altijd op de vrijdagmiddag en verder veelal thuis.

Hoi, ik ben Dave Peters en ik werk bij De Kentering al sinds de oprichting ervan. Van al mijn collega’s werk ik het langst bij De Kentering. In het verleden heb ik veel verschillende taken uitgevoerd maar het systeembeheer is altijd mijn grootste ding geweest. Zorgen dat de computers en printers en de software blijven ratelen doe ik het liefst. Ik heb ook deze website ontworpen. Ik houd deze veilig en up-to-date en plaats samen met twee collega’s steeds nieuwe content erop. Verder doe ik veel werkzaamheden die op mijn pad komen. De bibliotheek (meer een boekenplank) heb ik ook opgezet. Samen met een paar collega’s zit ik in de PR-groep. Ik werk altijd op de vrijdagmiddag en verder veelal thuis.

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven