MIND organiseert netwerkbijeenkomst over ontwikkelingen in de regio

MIND organiseert samen met andere ggz-belangenorganisaties een netwerkbijeenkomst op maandag 12 juni 2023 in Utrecht. De bijeenkomst staat in het teken van ontwikkelingen in de regio op het terrein van belangenbehartiging, welzijn en zorg, en zelfregie en herstel. De bijeenkomst is met name bedoeld voor mensen die actief zijn bij een cliënten- of patiëntenorganisatie, maar ook belangstellenden zijn welkom.

Programma

Het programma bestaat uit diverse lezingen en sessies over de actuele stand van zaken in de regio op het gebied van zorg en welzijn. De directeuren van o.a. MIND en Ieder(in) zullen tussendoor gesprekken voeren met speciale gasten. Aan het eind van de bijeenkomst zal er een borrel zijn en gelegenheid tot napraten.

Waar en wanneer?

De netwerkbijeenkomst vindt plaats op maandag 12 juni van 13:30 tot 18:00 bij het Van der Valk hotel in Utrecht, Winthontlaan 4-6.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen? Je kunt je uiterlijk 1 juni aanmelden via https://www.koepelbijeenkomst.nl/ Deelname is gratis. Als je aanvullende vragen hebt, kun je mailen naar post@iederin.nl

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar boven