Belangenbehartiger gezocht

Wil jij als belangenbehartiger aan de slag voor mensen met een psychische kwetsbaarheid op een fijne plek in het Limospark in Nijmegen? Werk je graag samen met een team en ben je niet bang om op te komen voor een ander? Dan maken we graag kennis met jou!

De Kentering biedt cliëntondersteuning en informatie aan mensen met een psychiatrische achtergrond of psychische kwetsbaarheid en hun betrokkenen.

Het is ook een plek waar cursussen plaatsvinden, waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten, waar ruimte is om eigen initiatieven te ontwikkelen en waar ook graag aandacht besteed wordt aan collectieve belangenbehartiging. Dit alles doen we met actieve ervaringsdeskundigen in samenwerking met professionals.

We zijn op zoek naar een Vrijwilliger Belangenbehartiging Zorg & Welzijn voor minimaal 4 uur per week.

Functieomschrijving: 

  • denkt en werkt mee om opgehaalde signalen kenbaar te maken bij de verantwoordelijke instanties. Dit onder andere door deel te nemen aan overleggen om beleid te beïnvloeden of door het organiseren van acties.
  • draagt bij aan het collectief organiseren en ondersteunen van de doelgroep rond maatschappelijke problematiek en kritiek. 

Functie-eisen: 

  • heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep en weet daar gemakkelijk contact mee te leggen. Weet zich daarnaast makkelijk te bewegen in de wereld van hulpverleners en beleidsmakers. 
  • kennis van de sociale kaart van Nijmegen – of de mogelijkheid deze snel te kunnen verwerven
  • is in staat om op verschillende niveaus helder en makkelijk te communiceren. 
  • kan goed samenwerken in een team vanuit openheid en positiviteit
  • is in staat zelfstandig te functioneren. 

Voor vragen over deze vacature kan je op maandagmiddag tussen 13 – 16 uur bellen met Vincent van Dongen: 024-3249975

Schriftelijke reacties mogen uiteraard ook. Deze kan je richten aan ondersteuning@dekentering.info 

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar boven