Kom gezellig een drankje doen bij restaurant St. Walrick met Anoiksis

Op zaterdag 12 augustus 2023 organiseert Anoiksis – de vereniging van mensen met psychosegevoeligheid – een gezellige bijeenkomst in restaurant St. Walrick in Overasselt. Behalve samen een drankje doen, is er ook de mogelijkheid om te wandelen door het Hatertse vennengebied.

Er is geen eigen bijdrage. Per persoon kunnen er 3 consumpties genuttigd worden. De bijeenkomsten zijn in principe voor leden van Anoiksis, maar iedereen met psychosegevoeligheid is welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken. Als je geen lid bent, dan betaal je een eigen bijdrage van 7,50 euro voor je eigen consumpties.

De middag vindt plaats op het terras bij goed weer, en anders binnen bij restaurant St. Walrick, Sint Walrickweg 5, 6611 KG in Overasselt.

Routebeschrijving: Vanaf Centraal Station Nijmegen kun je buslijn 9 pakken richting Grave. Je stapt uit bij halte Sint Walrick Overasselt. Deze rijdt 2 keer per uur. Maar kijk voor de zekerheid op internet.

Datum: zaterdag 12 augustus van 14:00 tot 17:00.

Je kunt je aanmelden bij regiocoördinator Piet Hein Nolet op telefoonnummer 024-8481119 of via de mail: h.nolet@upcmail.nl

Reageer op dit artikel

Scroll naar boven